Ik ben 6 maanden geleden bevallen van een flinke zoon Gustje. Doordat ik in 2012 zware depressie gehad heb ( vroeg mijn vader verloren, gaan samenwonen met mijn vriend was een grote stap om mijn “thuis” los te laten. 2013 werk die ik met hart en ziel deed moeten opgeven door medische redenen allergie….) hebben we veel geduld moeten hebben om aan een kindje beginnen. Medicatie terug afbouwen voor zwangerschap, na bevalling terug opbowen, ook schommeling van hormonen even heel kort een dip gehad, toen kwam het telefoontje van Nadja om herbalife te leren kennen… even een moeilijke beslissing van zou ik eerst mijn lichaam wat meer tijd geven om te ontzwangeren, mijn medicatie eerst weer op punt zetten… toch samen met mijn moetie beslist om het te proberen. Ik voel ook al een groot verschil qua energie, al is het nog wat met ups en downs. Dieeten zou ik het niet noemen,want je bepaald je eigen schema en hoe vlug alles moet veranderen. Ik ben heel tevreden over de kruidendrank die me energie heeft en de aloe vera. Mijn shake begin ik liever en liever te drinken ( heb even moeten wennen geen brood meer te eten ’s morgens) ik geef mijn lichaam nog wat tijd, maar zou ook graag starten met 7′ workout…nu stap per stap 👍