GEWICHTSBEHEERSING en RESULTATEN

WINNERS NEVER QUIT AND QUITTERS NEVER WIN

 

U wilt AFVALLEN OF BIJKOMEN in gewicht en het lukt u niet alleen? Eet u niet omdat u bang bent om bij te komen of eet u van alles en komt er geen gram bij?

Met de gezonde producten uit de productenbrochure en onze healthy active lifestyle coaching op maat kunnen we u helpen een ideaal voedingsevenwicht te vinden zodat je uw gestreefde lichaamsgewicht kunt bereiken. En dit zonder een hongergevoel!

JUST BELIEVE IN YOURSELF, the products and the coaching.

Pedro Dendooven zijn verhaal… (rechts op de foto)

Doel augustus 2018 was vele kilo’s afslanken. Resultaat eind oktober – 10 kg en veel strakker geworden .  Ben ook veel actiever en voel me veel beter in mijn vel. Ben nogal competitief aangelegd en ga er 100% voor. Ik hou me aan mijn maaltijdplan, maak gebruik van online ondersteuning (de dagelijkse 7′ sport workout, de 30 dagen challenge. Resultaat in 1maand deelname; van 84.5 naar 81.2 en 2cm kwijt). Als ik kan (soms lukt het niet omdat ik moet werken) ga ik mee met de 4more-energy bikers, ga ik naar de fitclub Anzegem en stimuleer mijn zoon om ook mee te bewegen. Zeer tevreden met het resultaat en mijn nieuwe healthy active lifestyle. Geniet daarboven nog eens van een groeiende korting. Doel: 75kg!

Axel Desmidt, doel in november 2017: betere conditite krijgen door wat af te slanken.

Resultaat in augustus 2018; 10kg afgevallen, de Cannibale met mooi resultaat met de toeristen kunnen uitrijden, veel meer energie en voelt zich veel beter en gelukkiger in zijn vel. Doet wekelijks mee aan de fitclub Anzegem, sport daarnaast veel meer dan vroeger en kan meer genieten van de sport (minder afzien) en dat allemaal dankzij zijn dagelijks gebruik van zijn ideaal ontbijt en de sportproducten. 

Huidig doel: op gewicht blijven! Lukt hem aardig!

Heel fijn dat je, samen met je vrouw, deelneemt aan onze  klantendagen en zo nieuwe smaken kan proeven, producten leert kennen, de community ervaart… . Je bent een voorbeeld voor velen! Geniet verder ook van je groeiende korting.

Uit ervaring kunnen we u nu al zeggen dat uw inspanning tot mooie resultaten zal leiden maar dat je geduld moet hebben en in uzelf geloven. Zoek geen excuses and go 4 gold!

Herbalife is geen dieet. Gewichtsbeheersing lukt omdat het een HEALTHY ACTIVE LIFESTYLE wordt.