GEWICHTSBEHEERSING!

WINNERS NEVER QUIT AND QUITTERS NEVER WIN

 

U wilt AFVALLEN OF BIJKOMEN in gewicht en het lukt u niet alleen? Eet u niet omdat u bang bent om bij te komen of eet u van alles en komt er geen gram bij?

Met Herbalife en onze healthy active lifestyle coaching op maat kunnen we u helpen een ideaal voedingsevenwicht te vinden zodat je uw gestreefde lichaamsgewicht kunt bereiken. En dit zonder een hongergevoel!

geloof in uzelf!

Miljoenen mensen zijn tevreden over de hoog kwalitatieve en lekkere producten van Herbalife en behalen mooie en blijvende resultaten. Zoek geen excuses en stel uw doel en doe het vooral voor uzelf.  Geef niet op en zet door!

Uit ervaring kunnen we u nu al zeggen dat uw inspanning tot mooie resultaten zal leiden maar dat je geduld moet hebben en in uzelf geloven.

Even voor de duidelijkheid. Herbalife is geen dieet. Gewichtsbeheersing lukt omdat het een HEALTHY ACTIVE LIFESTYLE wordt. U krijgt een andere levensstijl waardoor u kunt genieten terwijl u aan u beste versie van uzelf werkt.

leef gezond, leef gelukkig en vooral… geniet!

Dat kan met Herbalife. Geniet vooral van wat kan en mag en leef naar een gezondere actievere levensstijl. 

Als u gezond uitgebalanceerd ontbijt, ons advies op maat volgt en beweegt zult u zich geleidelijk aan beter in uw vel voelen en de finish al van ver ruiken! Just go 4 it!

 

resultaten

 

Pedro Dendooven zijn verhaal… (rechts op de foto)

Doel 29 augustus 2018 was vele kilo’s afslanken. Resultaat eind oktober – 10 kg en veel strakker geworden .  Ben ook veel actiever en voel me veel beter in mijn vel. Ben nogal competitief aangelegd en ga er 100% voor. Ik hou me aan mijn maaltijdplan, maak gebruik van online ondersteuning (de dagelijkse 7′ sport workout, de 30 dagen challenge. Resultaat in 1maand deelname; van 84.5 naar 81.2 en 2cm kwijt). Als ik kan (soms lukt het niet omdat ik moet werken) ga ik mee met de 4more-energy bikers, ga ik naar de fitclub Anzegem en stimuleer mijn zoon om ook mee te bewegen. Zeer tevreden met het resultaat en mijn nieuwe healthy active lifestyle. Geniet daarboven nog eens van een groeiende korting. Doel: 75kg!

Axel Desmidt, doel in november 2017: betere conditite krijgen door wat af te slanken.

Resultaat in augustus 2018; 10kg afgevallen, de Cannibale met mooi resultaat met de toeristen kunnen uitrijden, veel meer energie en voelt zich veel beter en gelukkiger in zijn vel. Doet wekelijks mee aan de fitclub Anzegem, sport daarnaast veel meer dan vroeger en kan meer genieten van de sport (minder afzien) en dat allemaal dankzij zijn dagelijks gebruik van zijn ideaal ontbijt en de sportproducten. 

Huidig doel: op gewicht blijven! Lukt hem aardig!

Heel fijn dat je, samen met je vrouw, deelneemt aan onze  klantendagen en zo nieuwe smaken kan proeven, producten leert kennen, de community ervaart… . Je bent een voorbeeld voor velen! Geniet verder ook van je groeiende korting.