Herbalife kwam op ons pad en bracht ons geluk en een goede gezondheid, zowel in ons gezin als bij onze klanten!

HET SPORTEN VAN JURGEN BRACHT VERANDERING IN HET LEVEN VAN ONS GEZIN…

Jürgen startte met het gezond ontbijt van Herbalife om zo zijn sportprestaties op de fiets te verbeteren. Hij kon namelijk niets eten tijdens het fietsen en kreeg darmproblemen en krampen van de aangeboden gellekes onderweg. In combinatie met de sportproducten heeft hij nu betere sportprestaties, minder last van krampen en een beter herstel na het sporten. Ook bij thuiskomst viel hij na het sporten niet meer in slaap in de zetel en kon er met het gezin nog een uitstap gepland worden. Ik zag zijn  energie en gezondheid dagelijks positief evolueren en wou ik dit ook ervaren en zo begon mijn Herbalife-verhaal… .

Ik, Nadja,  wou vooral mijn gezondheid een positieve boost geven. Al van kinds af veel ziek geweest en was dit echt beu. Als moeder wou ik er staan voor onze kids en dat lukte niet met een vermoeid lichaam en geest. Ik ben Herbalife heel dankbaar want bruis nu van de positieve energie en straal dit ook uit naar mijn gezin.  Ik leef en word niet meer geleefd. Door het actiever worden, kunnen we zelfs tijd vrijmaken om andere mensen te helpen en een fitclub Anzegem opstarten.

Het is allemaal een kwestie van weten wat onze doelen zijn, ernaar streven (met vallen en opstaan) en genieten… . Elke dag opnieuw een betere versie van onszelf worden!  Dank u Herbalife!

we Bouwen aan ONZE HEALTHY ACTIVE LIFESTYLE…

We gebruiken sedert 2016 een evenwichtige maaltijd van Herbalife dat heerlijk smaakt, voedzaam is en vooral gemakkelijk te bereiden is. Elke dag ervaren we meer energie en vitaliteit en een goede gezondheid. Eveneens de dagelijkse fitheid en halen meer uit ons leven. We leven en worden minder geleefd. Zalig gevoel!

Oude eet-en leefgewoontes vervangen door gezondere. Het was een proces met vallen en opstaan. Maar eens de kracht en energie van onze nieuwe levensstijl ervaren was de keuze snel gemaakt. De nieuwe levensstijl bracht ons veel meer geluk en een betere gezondheid toe en blijven we deze dan ook behouden.

We combineren onze gezonde voeding met beweging en sport en dit brengt ons tot onze gewenste en vooropgestelde resultaten.

We doen onze smaakpapillen elke dag weer een plezier en genieten dat Herbalife om verschillende noodzaken (ook voor onze kids hun gezondheid) op ons pad kwam.

ONZE TOEKOMST… UW TOEKOMST?

Naast onze job als ergotherapeute en chauffage en sanitair genieten we, naast  een gezondere levensstijl, van de opportuniteit dat Herbalife biedt en genieten we nog meer van de mensen die we kunnen helpen naar een evenwichtiger en gezonder leven met Healthy  actife lifestyle. Het verandert niet enkel onze toekomst maar ook uw toekomst.

Het is fijn om te genieten van wat en wie op ons pad komt… . Hopelijk met u erbij, want u bent het waard!

Onze manier van werken

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen gezondheidsproblemen, beperkingen of gebreken waaraan hij of zij iets wilt doen. 

Wij kijken naar de mogelijkheden en stellen een FITplan op maat naar uw eigen wensen op. Naast begeleiding op vlak van voeding zijn we ook graag uw fit coach.

Op een enthousiaste maar realistische manier schuiven we de excuses van de baan en  werken we geleidelijk aan uw persoonlijk vooropgesteld doel om deze tot realiteit te brengen.

We houden ervan om de mensen te ondersteunen en te begeleiden naar de beste versie van zichzelf!

Wat bieden we u?

Hoog kwalitatieve, lekkere en makkelijk hanteerbare producten.

Klantendagen, product-informatiemomenten, (sport)evenementen, leuke skin avonden en een gratis fitclub en online ondersteuning.

Met jullie inzet bereiken we samen uw doelen.

We leren genieten van wat we doen. Het moet leuk zijn: ‘positieve mindset’.

De kans om zelf een centje bij te verdienen en deel uit te maken van ons team.

Een wekelijkse gratis fitclub Anzegem (zie contact.)

v

Wat bieden we nog meer?

Een online webshop.

Online ondersteuningsgroepen naar voeding en beweging.

Gratis coaching, advies en opvolging op maat.

Loyaliteitspunten bij uw aankoop waarmee u gratis producten kunt kiezen.

Kans op groeiende groothandelskorting.

Kans op promoties.

Ervaring en ondersteuning krijgen van een krachtig team!

EEN HEALTHY ACTIVE LIFESTYLE!

WE HALEN HET BESTE UIT ONS LEVEN AND IF WE CAN DO IT, YOU CAN DO IT!

k

Onderzoek

Ondersteund door de wetenschap bevat Herbalife kwalitatief hoogwaardige proteïnen en voedingsstoffen dat uw lichaam nodig heeft. We hebben er vertrouwen in en staan 100% achter de visie van Herbalife. Het is fun, lekker waardoor het een gezonde actieve lifestyle wordt.

Onze drive...

Wij ervaren enorm het verschil, voelen ons super.  De kinderen hebben nu de gewoonte om een gezond ontbijt te nemen en te sporten. Dit schenkt hen een actiever en positiever leven.

We believe in Herbalife, the coaching en ourself!

Website

Via onze website en de online Go Herbalife webshop bieden we u graag informatie over Herbalife maar persoonlijk contact en uitleg blijft wel belangrijk. Met de juiste uitleg, door te proeven, door de coaching en advies en online ondersteuning zult u de beste versie van uzelf worden.